Jelena Rozga na Dalmaciji: “Užasno mi je žao, ne mogu vam opisati koliko sam htjela koncert u svome gradu…”

0

Jelena Rozga je danas bila s ekipom iz Dobar dan Dalmacijo povodom svog velikog koncerta koji se trebao održati u Spaladium Areni 11. veljače ove godine.

„Ja sam sretna, drago mi je šta dam s vama, iako vam ne dolazim s dobrim vijestima.“, otkrila je Jelena Ines Nosić i Gordanu Vasilju i  dodala kako je razlog otkazivanja najava zatvaranja Spaladium Arene.

Užasno mi je žao, ne mogu vam opisati koliko sam htjela koncert u svome gradu, ali evo, mojim fanovima mogu reći da će koncert sigurno ove godine biti u Splitu, u mom najdražem gradu, mom gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Nešto ćemo napraviti ove godine, tome se jako veselim i od toga ne odustajem! Sve informacije ćete prvi saznati!

Rozga je prije 12 godina napunila Spaladium Arenu i tako postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom. Priznaje da joj teško pada što taj uspjeh, zbog više sile, sad neće moći ponoviti…

“Ne mogu ti opisati koliko mi je žao, ja sam prije 12 godina imala koncert u Spaladiumu, i tako sam htjela to ponoviti. Čak smo uspjeli da i datum bude isti kao prije 12 godina i tako se sve lijepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna!“, rekla je Jelena i nastavila „Toliko smo radili na ovom projektu, ne volim govoriti o nečemu što sam ja, ali stvarno je divno to što smo napravili, imala sam sjajnu ekipu. Zaista je spektakl, oni koji su bili u Zagrebu, sigurno će se složiti… Žao mi je što to moj Split 11.2. neće vidjeti, ali kao što sam maloprije rekla sve ćemo napraviti da i moji Splićani vide taj spektakl”

27 godina je na estradi, a nijedne „mrlje“ nema…

„Živim normalan život, radim posao koji volim. Tu sam da bi pjevala, i kad sve to završi – ja skupim stvari i odem kući. Volim svoj mir, i volim što mi Split daje taj mir„

Otkrila je i gdje bi mogla otputovati za siječanjski odmor:

„Neću nigdje otputovati, ja sam samo htjela doći kući i ne vidjet kufer bar 10ak dana – i ja sam tada najsretnija“

Priopćenje Eventim.hr-a o povratu novaca prenosimo u cijelosti:

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava počevši od 18.01.2023. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice biti će iniciran od strane Eventima do 11.02.2023. te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. Molimo kupce za strpljenje, zbog velike količine web narudžbi biti će potreban nešto duži period kako bi svi povrati bili obrađeni.