Jelena Rozga u Zadru priredila spektakl za pamćenje

0

Nakon što je u sklopu turneje Minut srca mog napunila najveće dvorane u regiji, Jelena Rozga sinoć je osvojila i Zadar, gdje je u Športskom centru Višnjik svojim Dalmatinkama i Dalmatincima priredila nezaboravnu večer ispunjenu emocijama, plesom i naravno – fantastičnom glazbom.

Da je Zadrane jedva čekala vidjeti, Jelena nije krila, a sudeći po reakcijama publike, taj je lijepi osjećaj bio uzajaman. Odmah po izlasku na pozornicu u Dvorani Krešimira Ćosića, Jelena je dočekana gromoglasnim vriskom vjernih obožavatelja, a entuzijazam nije jenjavao od prvih taktova pjesme Ne tiče me se, do samog kraja koncerta. Bio je ovo prekrasan povratak u Zadar u kojem je prije četrnaest godina započela svoju prvu solističku karijeru “Bižuterija”.

“Dobra večer drage moje Zadranke i Zadrani! Presretna sam što sam s vama na ovaj tako poseban dan. Večeras slavimo upravo vas, moje drage snažne, hrabre predivne žene! Srce mi je puno kada u publici vidim majke, bake, žene, sestre, kćeri, supruge, prijateljice, ali naravno ne smijem zaboraviti ni gospodu koja su večeras ovdje s nama, što zbog mene, a što zbog svojih boljih polovica! Lijepo je konačno biti u mojoj Dalmaciji, među mojim Dalmatincima.” poručila je Rozga pri svom prvom obraćanju zadarskoj publici, a onda je počeo show koji će Zadrani još dugo pamtiti.

Jedan za drugim, redali su se poznati hitovi kao Daj šta daš, Bižuterija, Ako poludim, Dobitna kombinacija, Okus mentola, Oprosti mala, pri čemu je Jelenu tijekom svakog takta uglas pratila njena publika.

Jelena je zablistala u outfitu koji je za nju osmislio modni dvojac eNVy room, a oko sebe je imala i na desetke plesača koji su vrhunskom koreografijom još jednom pokazali da je koncert Jelene Rozge glazbeno vizualni spektakl koji se ne propušta.

“Odrasla sam uz Jeleninu glazbu, ona je moj idol, ostala je uvijek ista, vjerna sebi. Njezine pjesme su posebne, znam sve od riječi do riječi.” rekla je obožavateljica Klara.

Večer za pamćenje, glazbenica je završila pjesmom Minut srca tvog, a ispunila je i želju publike, te se vratila i na bis. Na kraju koncerta zahvalila je svojim obožavateljima i Zadranima obećala ponovni susret!