Još samo par dana prikupljanja predmeta za akciju A di si ti?!

0

Tradicionalna akcija A di si ti?! održat će se u subotu, 14.12.2019. godine, na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split, s početkom u 10 sati.

Prikupljaju se novi i rabljeni predmeti za prodaju poput: CD-ovai, DVD-ova, gramofonskih ploča, igrica za PS i PC, knjiga, stripova, suvenira, nakita, ukrasa, božićnih dekoracija, rukotvorina, umjetnina i sličnog.

Donacije se mogu dostaviti radnim danom, od 9 do 14 sati, u prostor udruge, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22.

Cilj akcije A di si ti?! je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt.

Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke. Trenutno je u Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.