JU PŠ Marjan povukla tužbe protiv Društva Marjan

0

Javna ustanova Park šuma Marjan povukla je tužbe prema Društvu Marjan, odnosno njihovom predsjedniku Srđanu Mariniću.

Vijest su objavili na svoj Facebook profilu:

Ovim putem zahvalili bi ravnatelju JU PŠ Marjan Damiru Grubšiću koji je odgovorno povukao neosnovane tužbe i prijave JU PŠ Marjan prema predsjedniku Društva Marjan Srđanu Mariniću.

Tužbe i prijave je podnijela i financirala JU PŠ Marjan premda ona sama nikad nije bila prijavljena, već je od strane Društva Marjan bio prijavljen Robert Koharević kao osoba odgovorna za stanje šume na Marjanu.

Bivši ravnatelj JU PŠ Marjan Robert Koharević odlučio je podići SLAPP tužbu protiv Srđana Marinića koji osobno nikad nikoga nije kazneno prijavio čisto kako bi vršio pritisak na njega osobno kao čelnika Društva Marjan, bez ikakve šanse za pobjedom, ali i ikakvih financijskih izdataka u slučaju gubitka spora, jer troškove suda smo plaćali svi mi porezni obveznici kroz JU PŠ Marjan.

Ravnatelja Javne ustanove kazao Damira Grubšića pitali smo zašto se odlučio na to, a on nam je kazao kako smatra da nema potrebe trošiti vrijeme i sredstva na takve stvari. Nužno je, kaže, snagu, energiju i znanje usmjeriti prema drugim stvarima na Marjanu koje je potrebno riješiti.