Kalinić i Hajduk produžili suradnju

0
Foto: Radio Dalmacija

Hajduk i njegov kapetan i reprezentativac Lovre Kalinić svečano su potpisali novi ugovor koji Kalinića veže uz Poljud još pet sezona, do ljeta 2021.

Svečano i s ponosom objavljujem produženje ugovora s našim kapetanom, našim ponosom, najboljim vratarom Hrvatske lige, a usudio bih se reći i jednim od najboljih vratara u povijesti Hajduka. Samim činom produženja ugovora na pet godina pokazujemo i Lovri i javnosti što mislimo o njemu, kakav je naš plan i da u budućnosti s njim računamo. Lovre je prošao svoj put i uspona i padova, i ozljeda i posudbi. Na sreću, zadovoljstvo i veselje sada je na pravom putu i od srca mu želim puno lijepih partija, dobrih igara, puno trofeja u dresu Hajduka i nacionalne vrste. Lovre je u najboljim godinama, znamo da vratarski vijek traje dugo i ja mu od srca želim da još dugo, dugo, dugo brani i da donese puno trofeja u naš klub i našu zemlju, izjavio je predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos.

Zahvaljujem svim ljudima u klubu, posebno predsjedniku Ivanu Kosu. Od samog početka imamo dobru suradnju i u našem odnosu nikad nije bilo nekih problema. To dokazujemo i ovim činom. Želimo nastaviti što boljim i zrelijim putem, rekao je 26-godišnji Kalinić i najavio pritom nedjeljni derbi s Dinamom.

Derbi kao derbi, uvijek je to zasebna utakmica u kojoj nije važno u kakvoj si formi i idu li te rezultati. Nedjelja u 17 sati, trenutak istine za nas. Pripremit ćemo se maksimalno, odigrati kako znamo i možemo i nemamo se čega bojati. Idemo u Zagreb u nadi da ćemo izvući pozitivan rezultat. Dat ćemo sve od sebe od prve do zadnje minute i pokušati doći do onoga za što se nogomet igra, a to su tri boda. Nisam baš imao priliku na Maksimiru istrčati pred punim stadionom. Veselim se tome, nama igračima je veći užitak kad su tribine pune i kad osjetiš tu energiju koja te vuče. Naših će navijača stvarno biti puno i sigurno je da će nam puno pomoći njihova podrška, zaključio je Lovre Kalinić.