Kiša neće omesti otvaranje Adventske fjere na Zvončacu

0

Koncert Vesne Pisarović počinje ovog petka u 19:30 sati

U petak 1. prosinca Vesna Pisarović će nastupiti na prvom koncertu Adventske fjere koja se održava na dobro poznatom prostoru zone Kolur-Zvončac. Organizatori su natkrili velik dio zone kako najavljena kiša ne bi omela Splićanke i Splićane pri uživanju u hitovima jedne od najpoznatijih domaćih pjevačica.

Podsjetimo, nastupom Vesne Pisarović otvara se koncertni dio Adventske Fjere, koja je kreće već večeras s Trash Partijem, a trajat će do prvog dana sljedeće godine. Uz svakodnevni program DJ Lixona, na Adventskoj fjeri će nastupiti i Diktatori&Guiliano, Silente, Psihomodo Pop, Neno Belan, Vojko V te mnogi drugi.

Vesna Pisarović je najavila kako oni koji dođu u petak na Adventsku fjeru mogu očekivati hitove poput Jutro donosi kraj, Da sutra umrem, Sasvim sigurna, Bježi od mene, Neka ljudi govore i Dolje na koljena:

„Posebno se veselim nastupu u Splitu. Izvest ću stare hitove u novom aranžmanu s odličnim bendom. Split ima posebno mjesto u mom srcu što se tiče publike i energije i to nikad neće prestati, jer splitska publika uvijek me iznenadi novom dozom energije.“

Splićane i njihove goste, kroz sljedećih mjesec dana, na Adventskoj fjeri očekuju prigodne svjetlosne dekoracije, bogata gastronomska ponuda i božićne poslastice, vrhunski izvođači te nezaboravna atmosfera po kojoj je novo hit mjesto za izlazak u gradu postalo prepoznatljivo.

Svake nedjelje, od 11 do 14 sati, pripremljen je bogat dječji program, zabavne božićne radionice, predstava u suradnji s Hrvatskom narodnim kazalištem Split te brojni popratni sadržaji poput utrke u zamatanju darova, fotografiranja s Djedom Božićnjakom i čitanja božićnih bajki.

U suradnji s lokalnim ugostiteljima, osmišljena je autohtona božićna gastronomska ponuda, koja će biti prezentirana na pet kućica: BK by Blue Eyes, Gatuzo, Laponija House, Misto, Jameson Bar i The Fat Boar. Ulaz će biti besplatan svakog dana, a navijače Bilih posebno će razveseliti suradnja sa Hajdukom, u sklopu koje će biti organizirano gledanje derbija Dinamo – Hajduk na najvećem ekranu u gradu.

Dolazak na prvi koncert Adventske fjere već su najavili i brojni poznati Splićani, a organizatori su pripremili posebne kutke za fotografiranje kako bi svi posjetitelji mogli ovjekovječiti čaroliju adventa na Koluru-Zvončac.

Ulaznice za koncert Vesne Pisarović možete kupiti na ovoj poveznici, a cjelokupni program najboljeg splitskog Adventa dostupan je na Facebooku i Instagramu.