Klapa Intrade ne prestaje jubit: 11. godinu za redom koncert u Zagrebu!

0

Tradicionalni predbožićni sastanak Tomislava Bralića, klape Intrade i Zagrepčana ove će se godine održati 9. prosinca u košarkaškom centru Dražena Petrovića uz goste Miroslava Škoru i Marka Škugora!

Prosinački koncert za Zagrepčane tradicija je koja traje od davne 2006. kada su nastupili u Lisinskom, a ove se godine održava već 11. godinu za redom. Tomislav Bralić i klapa Intrade u Zagrebu su nastupili u gotovo svim dvoranama, od Arene Zagreb, KD Vatroslav Lisinski, Doma sportova i KD Dražen Petrović gdje će im ovo biti četvrti nastup.

Kao uvijek, Tomislav Bralić, klapa Intrade i Scardona su za svoju vjernu publiku osigurali karte za najbolja mjesta u dvorani te popust na CD-ove iz naše bogate kolekcije. Raspored sjedenja pogledajte ovdje, a svoje mjesto rezervirajte slanjem maila na adresu karte@scardona.hr.

Klapa Intrade 11. godinu za redom na koncertu u Zagrebu - raspored sjedenja

Ulaznice možete preuzeti osobno u uredu Scardone na adresi Srebrnjak 64 ili ćemo Vam biti dostavljene.

Ulaznice se prodaju i u sustavu Eventim po cijeni od 100, 150, 200 i 225 kuna.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u velikoj dvorani Doma sportova, klapa je ovog puta odabrala nešto intimniju atmosferu Cibone gdje su već tri puta nastupali 2008., 2009. i 2010. godine. Osim što su se zaželjeli Cibone, klapa je poslušala i svoje fanove koji su iskazali istu tu želju.

Njih će klapa Intrade ove godine u Ciboni dočekati sa svojim velikim hitovima, među kojima je i najnovija pjesma ‘Ne mogu te prestat jubit’ s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu publike i vrhove svih glazbenih top ljestvica.

Nezaobilazni su svakako hitovi poput ‘Zalutali pogled’, ‘Zora bila’, ‘Zašto uvik pivam’, ‘Prijatelju’, ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Cviće’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Stina pradidova’ i mnogi drugi koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta.

Na pozornici će se Tomislavu Braliću i klapi Intrade pridružiti mnogima omiljeni Slavonac Miroslav Škoro, vlasnik kultnih pjesama ‘Ne dirajte mi ravnicu’, ‘Mata’, ‘Juliška’, ‘Tajna najveća’ i mnogih drugih te naš najbolji mladi tenor Marko Škugor koji je nedavno pobijedio na Večerima dalmatinske šansone sa svojim aktualnim singlom ‘Samo ti si’.

Zagrebački koncerti klape Intrade poznati su po do zadnjeg mjesta ispunjenim dvoranama, širokim osmjesima publike i emotivnim nastupima izvođača. Koncert je to kojem se fanovi vraćaju iz godine u godinu.