Klub mladih Split predstavlja LokalHero

0
Foto: PR

U Klubu mladih Split u utorak, 13.09., s početkom u 19 sati održat će se predstavljanje novog projekta LokalHero, koji je u kratkom vremenskom razdoblju postao prava mala senzacija.

Splitsko-norveški startup Lokalhero nastao je kao rezultat suradnje norveškog Telenor-a, odnosno njihove podružnice ABC Startsiden, i splitske tvrtke Profico.hr.

Klub mladih Split želi prezentirati uspješne primjere poduzetničkih priča mladih sugrađana i ohrabriti ih na izlazak iz zone sigurnosti te pretvaranje svojih ideja u posao.

Osnovni cilj platforme jest turistima pružiti jedinstvena lokalna iskustva koja nije moguće pronaći u postojećim turističkim turama, i to pomoću lokalnog ‘eksperta’ koji vas podučava kako igrati picigin, ići u ribe, pripremiti dalmatinsku peku…

Savjete koji će svakom mladom čovjeku olakšati sam proces razvoja ideje do tržišno testiranog proizvoda otkrit će nam mladi dvojac iz splitskog Profica, dizajnerica Marina Matijaca i marketing specijalist Miro Marasović.

S kakvim su se sve preprekama susretali i kako je LokalHero postao prava mala senzacija u tako kratkom vremenskom razdoblju, saznajte u utorak, 13.9., s početkom u 19 h u Klubu mladih Split (Ruđera Boškovića 20/II)!