Lana Jurčević za Radio Dalmaciju: Želja mi je jednog dana nastupiti na Eurosongu!

0
Foto: PR

Lana Jurčević gostovala je ove nedjelje na Radio Dalmaciji u emisiji Uzduž i poprijeko Ive Perkušića.

Brojni hitovi koje Lana niže nalaze svoj put do publike koja itekako prati ovu mladu glazbenicu i putem društvenih mreža na kojima ih ima preko pola milijuna, a još i više klikova na Youtube-u gdje su je zapazili i neki svjetski glazbenici, pa Lana ne krije zadovoljstvo dobivenim komplimentima.

Iako joj je ljeto uglavnim radno, uvijek odvoji vremena za odmor i obavezno vježbanje kojim svoje tijelo održava u vrhunskoj formu koju često pokaže i na fotografijama na društvenim mrežama. Upravo te fotografije nekada izazovu i negativne komentare, ali Lana misli samo pozitivno i ne poziva sve da budu takvi.

Njezin posljednji hit Tabu sve je samo ne to u doslovnom smislu, jer dobra prolaznost kod publike to i svjedoči, pa je Lana putem Radio Dalmacije pozvala i slušatelje da postanu dio njezine glazbene priče upravo u toj pjesmi.

Ne skriva želju da jednog dana nastupi na Eurosongu i predstavlja Hrvatsku te je uvjerena da će se to i dogoditi. Podržava glazbu Nine Kraljić i smatra da je riječ o izvrsnoj pjevačici, ali nije sigurna koliko će njezina pjesma pokupiti bodova u našem susjedstvu iz kojeg su nam oni tradicionalno najviše i dolazili.