LS Marjan: Humanitarna akcija u subotu u Marmontovoj!

0
Foto: google.hr/maps

Lions club Marjan, koji je proslavio svoju 16. obljetnicu djelovanja i ove godine nastavlja svoje tradicionalne preduskršnje aktivnosti pomažući slabima i potrebitima.

Akcija se organizira pred Cvjetnu nedjelju, u subotu 19. ožujka s početkom u 9 sati u Marmontovoj u Splitu. Bit će to prodaja sirnica, peciva, bojanih jaja i drugih simbola Uskrsa.

Tijekom proteklih 16 godina organizirali su niz humanitarnih akcija s ciljem pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Do sada su mnogi pomogli svojim donacijama te su prikupljenim sredstvima nabavili aparate za dijagnostiku vida za očni odjel KBC-a Split, 2 inkubatora za neonatologiju KBC Split, 20 semafora za slijepe i slabovidne osobe, pomogli su u opremanju biblioteke Udruge slijepih i slabovidnih, sudjelovali u izgradnji i opremanju kuće za siromašnu obitelj u Crivcu, i još mnogo toga.

Ove godine LC Marjan radi pod motom „Za puno ljubavi“ te planira donirati prikupljena sredstva udruzi “Sindrom Down 21” i to za opremanje prostora i za logopedski tretman najmljađih sa sindromom down.