Makarska nova hit destinacija 16. WTA turnira

0
Foto: pixabay.com
Grad Makarska i Valamar Riviera domaćin su najjačeg teniskog turnira za žene. Organizatori najavljuju pravi sportski spektakl.

Nakon 15 uspješnih godina u Bolu, došlo je vrijeme za novu destinaciju, poručuju organizatori WTA turnira iz 125 kategorije. Njegovo 16. izdanje održava se od 30. svibnja do 5. lipnja u Makarskoj.

„Na dobrom smo putu da Makarsku pretvorimo u jednu od kvalitetnijih destinacija u Europi. Od prvog dana cilj nam je u naš grad ispod Biokova dovesti globalno prepoznatljive događaje kao što je WTA turnir. Iznimno sam ponosan što smo uspjeli ovako prestižan turnir dovesti u Makarsku, kao i na suradnju Grada, WTA i Valamara, koji se pokazao kao izvanredan partner lokalnoj zajednici. WTA turnir u Makarskoj prvi je i vrlo važan korak u ostvarenju naše vizije Makarske kao poželjne turističke i sportske destinacije. Siguran sam kako će nam turnir pomoći da se ucrtamo na kartu destinacija koje turistima nude nova iskustva i zanimljive sadržaje“, kaže Zoran Paunović, gradonačelnik Makarske.

Makarani se uistinu vesele promociji njihovog grada, dolasku vrhunskih tenisačica i uzbudljivim mečevima te se nadaju da će biti jednako dobri domaćini kao i Bol.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji ne kriju zadovoljstvo što se ovaj turnir i dalje organizira na njihovom području.