Marin Brbić: Mamići su hrvatski nogomet osudili na propast!

0
Foto: YouTube / Screenshot

U srijedu se u 17.30 na Poljudu igra prva utakmica polufinala hrvatskog Kupa između hajduka i Dinama.

Treneri oba kluba danas su održali pressice, a na onoj zagrebčkoj, Zoran Mamić je, vezano za suđenje,  još jednom podsjetio na svoju raniju izjavu da susret može suditi Torcida, a pomoćnici biti Brbić i Pavasović Visković.

Vjerujem da je gospodin Brbić naporno trenirao od one moje poruke da može suditi, da se spremio, da će naći pravilnu veličinu dresa i da će to odraditi kvalitetno, kazao je Zoran Mamić.

U izjavi za Radio Dalmaciju oštro je Mamiću odgovorio Marin Brbić, kazavši: Mogu samo kazati da je to još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić. Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili su kompletan hrvatski nogomet i sad su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijelit nam lekcije o poštenju i moralu. Ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju jer su podredili sve jednom klubu i jednom gazdi, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Ja bih se samo na kraju zahvalio Zoranu Mamiću na velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ja nikada ne bih uzeo sebi za pravo suditi nogometne utakmice kao što on i njegov brat sude duže od desetljeća. Na žalost, pri tom su i hrvatski nogomet osudili na propast”, kazao je Brbić za Radio Dalmaciju.