Mario Pašalić asistirao je za gol Atalante

0
Foto: pixabay.com

Barcelona-Real Madrid 1:2 rezultat je derbija 10. kola španjolskog prvenstva. Modrić je igrao za Real.

Rakitić je ostao na klupi Seville koja je s 5:3 dobila Levante.

Atletico  Madrid i Real Sociedad su odigrali 2:2. Gosti su vodili 2:0 da bi Suarez dao dva gola za domaće na čijoj je klupi ostao Vrsaljko. Real Sociedad  ima 21 bod, Real Madrid i Sevilla  po 20 i utakmicu manje, a po 18 Atletico Madrid s utakmicom manje, Betis i Osasuna.

Manchester United -Liverpool 0:5 rezultat je derbija 9. kola engleskog prvenstva. Vlašić je ostao na klupi West Hama koji je s 1:0 svladao Tottenham. Chelsea  ima 22 boda, Liverpool  21, Manchester City 20, a West Ham 17.

Mario Pašalić asistirao je za gol Atalante koja je odigrala 1:1 s Udineseom. Gosti su do boda došli u nadoknadi. Tudorova Verona je s 4:1 nadigrala Lazio. Sva 4 gola dao je Giovanni  Simeone.

Boško Šutalo je ušao za Veronu sredinom drugog poluvremena, na klupi su ostali Kalinić i Pandur, kao i s druge strane Bašić. Roma i Napoli su odigrali 0:0, Inter i Juventus 1:1. Za Inter je Brozović odigrao cijelu utakmicu, a Perišić 72 minute. Napoli i Milan imaju po 25, Inter 18, Roma 16, Atalanta, Juventus i Fiorentima po 15 bodova.

Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Stuttgart koji je s igračem manje u nadoknadi došao do 1:1 protiv Union Berlina koji drži peto mjesto Bundeslige.

U Francuskoj je Monaco  Nike Kovača s 3:1 dobio Montpellier, dok su Marseille  i Paris Saint Germain  odigrali 0:0. Za Marseille je igrao Duje Ćaleta-Car. Pariz ima 28 bodova, Lens  21, Nica 20 i utakmicu manje, a Marseille s utakmicom manje i Rennes  po 18.