Maškare preuzele vlast u Makarskoj

0
Foto: Grad Makarska

I prije isteka mandata pala je makarska gradska vlast. Mirno, gradonačelnik Jure Brkan predao je ključ Grada maškarama. Primopredajom ključa gradom su zavladale maškare.

Došao je “državni vrh“, a već prije njih u maškaranoj pratnji i uz zvuke Gradske glazbe Makarska “ruski investitor”. Gradska vlast predala se u ruke ruskim investitorima. Sve je to bodrila i predsjednica na odlasku Kolinda Grabar Kitarović i novoizabrani predsjednik Zoran Milanović. Dok je ona njemu na kraju zapjevala “Milo moje” on ju je stalno na ceremoniji primopredaje vlasti podsjećao da može još malo pjevati te da je bivša predsjednica. Bilo kako bilo maškare su sada na vlasti u Makarskoj, stoji na službenoj stranici Grada Makarske.

U idućim danima sve do posljednje subote prije pokladnoga utorka predstoji veselje i zabava pod maskama uz bogat program Makarskog zimskog karnevala kojeg ove godine po 24. put organizira Grad Makarska i TZ grada Makarske. Podsjetimo veliki Makarski zimski karneval je 22. veljače u 15 sati na gradskoj rivi.