Medalje Grada Splita trojici policajaca

0
Foto: PR/Grad Split

Gradonačelnik Ivica Puljak, u povodu Dana policije, uručio je  Medalje Grada Splita Igoru Jerkoviću, Ivanu Lisici i Anti Lizatoviću, trojici najzaslužnijih policajaca s područja naše županije zbog istaknutog angažmana u svom radu.

Na svečanoj dodjeli priznanja u velikoj vijećnici Gradske uprave nazočio je i načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić, kao i načelnici policijskih postaja Hrvoje Boban, Ante Balov i Željko Kapetanović te Paško Ugrina, voditelj Odjela prevencije.

Čestitam ovogodišnjim policijskim laureatima. Split je siguran grad i zbog doprinosa pojedinaca poput naših nagrađenih policajaca. Moram istaknuti jako dobru suradnju Gradske uprave i Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Zajednički rad na dobrobit građana – naš je prioritet“, kazao je gradonačelnik Puljak.

Dodjela godišnjih priznanja istaknutim policijskim službenicima prema riječima Slobodana Marendića, načelnika PU Splitsko-dalmatinske, postala je tradicionalna u gradu pod Marjanom, a time im se uz zahvalu za predani rad, kako je rekao, podiže razina dostojanstva i potvrđuje da rade za dobrobit građana.

Nagrađeni policijski službenici zahvalili su se na primljenoj nagradi i zajednički istaknuli kako je ova nagrada motiv za još bolji i predaniji rad.

Podsjetimo, temeljem Statuta Grada Splita gradonačelnik je donio zaključak o dodjeli javnog priznanja policijskim službenicima koji poslove obavljaju u splitskim postajama.