Mile Kekin za Radio Dalmaciju: Ne želim komentirati reakcije na moj videouradak, sve je rečeno!

0
Foto: PR

Frontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin, gostovao je ove nedjelje u emisiji Uzduž i poprijeko na Radio Dalmaciji. Mile je istaknuo kako je sretan što je glazba Hladnog piva prisutna sve ove godine u eterima i među publikom jer se danas teško nositi sa zvukovima izvođača koji pjevaju po svadbama i svakodnevno su tu negdje oko nas.

Hladno pivo osim glazbe veliku pažnju posvećuje i stihovima, a neki od njih su toliko bliski publici da se nalaze i na njihovim tijelima kao tetovaže, ali postoje čak i nadgorbni spomenici s njihovim stihovima što svjedoči o povezanosti publike i ovog banda.

“Imam veliko poštovanje i za ‘stihoklepce’ lakih stihova koji zvuče banalno i jeftino, jer ni to nije lako, treba imati talent i za to” – kaže Kekin. Album ‘Dani zatvorenih vrata’ ima izvrsnu prolaznost kod publike i dugo su radili na njemu, a sada ga uz starije pjesme prezentiraju publici na velikim koncertima kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.

“Uvijek nekoga razveseliš, a nekoga naljutiš novim albumom. To je tako. Javljaju nam se mailom fanovi govoreći da nas sada slušaju i šminkerice iz njihovih razreda, pa onda oni koji kažu da smo opet napravili izvrsne stvari. Uvijek će se nekome nešto svidjeti, a nekome ne, to je tako” – ističe Kekin.

Na pitanje o odnosima s kolegama s estrade uz osmijeh kaže: “A neke s kojima se ne slažem onako ogovaram iza leđa…” Mile Kekin nedavno je i snimio vlastiti video uradak s pjesmom ‘Ja nisam vaš’ koja je razvila polemiku na koju se nadovezao i član splitskog banda Đubrivo, Toni Aničić Koja, ali Kekin to nije htio posebno komentirati, samo je dodao: “Ja kao javna osoba očekujem da netko komentira ako nešto objavim i svatko ima pravo na svoje mišljenje, a kolegi iz Đubriva želim sve najbolje i da dalje nastavi raditi dobru glazbu i to je to…