Milić: Nadam se da ćemo slaviti kao na 105. rođendan

0
Foto: hajduk.hr

Nogometašima Hajduka jedina prilika za osvajanje trofeja ove sezone je Kup Hrvatske. Stigli su “bijeli” do polufinala gdje ih čeka najjači mogući protivnik Dinamo. Prva utakmica je sutra (srijeda) u 17.30 sati na Poljudu, a uzvrat 6. travnja na Maksimiru.

Hajdukovce čeka težak zadatak, momčad iz Zagreba je kvalitenija ali ne i nepobjediva.

“Znamo koliko nam je bitna prva utakmica s Dinamom i nadam se da ćemo je potpuno spremni dočekati. Za ovakve susrete ne treba posebna motivacija, vjerujemo u podršku s tribina što nam je izuzetno važno i naravno očekujem pozitivan rezultat. Vrlo je bitno i da ne primimo gol u ovom susretu”, izjavio je za Radio Dalmaciju igrač Hajduka Hrvoje Milić.

Marko Pjaca se profilirao kao glavni adut Dinama ovog proljeća, neće ga biti lako zaustaviti ?

“To je istina. Zadnje tri utakmice je zabio četiri gola, razbuđeni Pjaca je veliko pojačanje za Dinamo i bit će ga jako teško zaustaviti. Međutim, ja sam uvjeren da ako Julian Velazquez bude spreman da će ponoviti svoj prvi derbi na Poljudu kada je uspješno zaustavio Marka Pjacu”, kazao je Milić.

Ovog tjedna Hajduk dva puta dočekuje Dinamo, u nedjelju je prvenstveni ogled. Mogu li modri dva puta pasti pred punim Poljudom ?

“U nogometu je sve moguće pa tako i da dobijemo Dinamo dva puta u par dana. Možda to sada nekome izgleda kao nemoguća misija jer se u zadnje vrijeme mučimo sa znatno slabijim protivnicima. Te manje kvalitetne momčadi se zatvore a s Dinamom će nam biti puno lakše jer će igrati otvorenije i napadački”, rekao je Hrvoje Milić koji se nada da će baš u ovom susretu realizacija proraditi.

“Pozivam navijače da dođu u što većem broju, da nas podrže i ja se nadam da ćemo na kraju proslaviti pobjedu, baš kao na 105. rođendan Hajduka”, na kraju će Milić.

Drugi par polufinala čine Rijeka i Slaven Belupo.Prva utakmica igra se danas (utorak) u 18.00 sati na Rujevici.