Mladi Splićanin opet divljao BMW-om

0
Foto: pixabay.com

U petak, 28. veljače, u večernjim satima Policijska uprava splitsko – dalmatinska uputila je priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Nastavno na informaciju od 26. veljače, obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 30. siječnja 2020. na području Trogira i Kaštela počinio ukupno četiri prometna prekršaja, od kojih se dva odnose na prekoračenje brzine, jedan na nekorištenje sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje i jedan na korištenje uređaja za video snimanje za vrijeme upravljanja vozilom. U odnosu na prekršaje brzine, u prvom slučaju je utvrđeno da se kretao brzinom koja je za 54 km/h veća od brzine dozvoljene postavljenim prometnim znakom, a u drugom slučaju je brzina kretanja vozila bila 93 km/h veća od dozvoljene.

Također je utvrđena sumnja da je 1. studenog 2019. također počinio prometni prekršaj, i to u luci u Segetu Donjem gdje je, upravljajući osobnim vozilom, naglo povećavao brzinu kretanja vozila, kojom prilikom je dolazilo do proklizavanja kotača.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 20-godišnjak je, zbog spomenutih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz Optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom prekršajnom sudu, priopćila je Policijska uprava splitsko – dalmatinska.

Neslužbeno se doznaje da se radi o Adrianu Petričeviću koji je na svom YouTube kanalu prije par dana objavio  novu snimku na kojoj radi prometne prekršaje. Radi se o mladiću koji je prije samo nekoliko tjedna izašao iz zatvora, gdje je služio kaznu zbog video vožnje na motociklu kroz Split, kada je napravio preko 80 prometnih prekršaja. Petričević je i ranije imao presude zbog prometnih prekršaja.