‘Moondance festival’ dobio priznanje Forbesa – novo izdanje zakazano 11. kolovoza 2016.

0

Trogirski Moondance festival elektroničke glazbe dobio je još jedno laskavo priznanje. Ugledni magazin Forbes uvrstio ga je među sedam najboljih europskih festivalskih lokacija.

Nije ni čudo kad je festival u kuli Kamerlengo. Organizator DJ Pero Fullhouse je zadovoljan, a evo koga nam dovodi ove godine: Kao headlineri tu su Jeff Mills, Josh Wink, Deetron, Dj Bone, Sierra Sam, Petar Dundov i John Heckle. Znači, idemo samo na kvalitetu, a ne na kvantitetu. Jako su nam bitni izvođači koji su zaista u glazbenom smislu nešto napravili na techno sceni, koji su zbilja odlični izvođači. Jako forsiramo live izvođače, sa mašinama, koji baš sviraju live techno!

Novi Moondance očekuje nas od 11. do 13. kolovoza. Tri dana, svaku večer od 21h do ujutro u 5:45, Kamerlengo je rezerviran za majstore techno glazbe.

Domaći posjetitelji imaju privilegiju nabaviti povoljnije trodnevne ulaznice po 199 kuna na Ticketshop.hr i njihovim poslovnicama. Od 1. srpnja ulaznice se penju na još uvijek pristupačnih 250 kuna. Više informacija pratite na službenim stranicama http://moondancefest.com/

Moondance festival 2016.