Mornar BS-Jadran za polufinale Hrvatske lige

0
Foto: Radio Dalmacija

Mornar BS i Jadran u 19 sati u malom bazenu Poljuda igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala prvenstva Hrvatske u vaterpolu. Mornar BS iz prve utakmice ima tri gola prednosti.

Velika je nervoza tu na bazenu i s naše i s Jadranove strane. Prvu utakmicu u subotu smo pobijedili 15:12, odigrali smo je dobro. Imamo prednost, svjesni smo i te prednosti i odgovornosti, vjerujem da ćemo dati sve od sebe, pa kako završi – završi. Nadam se da će biti manje golova, manje isključenja, da će suci manje zviždati. To bi nama odgovaralo. Radimo sve na tome da budemo mirni i koncentrirani, da odigramo našu utakmicu, nešto slično kao i onu prvu, ali s manje golova, izjavio je za Radio Dalmaciju trener Mornara BS Zdeslav Vrdoljak.

Iako smo u prvoj utakmici ostvarili vrlo nepovoljan rezultat, prednost Mornara nije nedostižna i učinit ćemo sve da izborimo polufinale iako nam neće biti nimalo lako. Prije svega moramo pokušati drastično popraviti igru u obrani da bi dobili priliku ozbiljnije zaprijetiti. Igrač više nam štima, u prošloj utakmici smo imali realizaciju 7 od 10 što je vrlo zadovoljavajuće, čak odlično. I dali smo 12 golova. Naš problem je obrana, to nas prati kroz cijelu sezonu. Fali nam i koja obrana naših golmana da nam ulije malo sigurnosti. Nadam se da ćemo to danas imati i da će sve izgledati puno drugačije, rekao nam je trener Jadrana Mile Smodlaka.