Morris napustio Split: Obožavam ovaj grad!

0

Jamel Morris, koji će zbog ozljede koljena propustiti ostatak sezone, više nije igrač Košarkaškog kluba Split. S čelnicima kluba dogovorio je sporazumni raskid ugovora.

Žalimo što smo zbog ozljede bili prisiljeni raskinuti ugovor. To smo odradili tako da ni mi ni Morris ne budemo zakinuti. Jamel je bio izuzetno korektan, zadovoljstvo je bilo imati u svojim redovima odličnog čovjeka i košarkaša. Svi u klubu želimo mu sreću u daljnjoj karijeri, uz nadu da ćemo ponovno surađivati, rekao je direktor KK Split Edo Blažević.

Morris se u četvrtak vraća u SAD. Do kraja tjedna trebao bi obaviti operaciju koljena, a potom mu slijedi postoperativni period.

Sretan sam i oduševljen danima provedenim u Splitu. Obožavam ovaj grad, osjećam se kao dio ovog kluba i nadam se da ću se vratiti ako to bude moguće. Žalim zbog dvije nesretne ozljede, ali takav je sport. Nikad ne znaš što donosi novi dan, nova utakmica. U Splitu sam stekao brojne prijatelje, suigrači i svi u klubu su bili odlični. Posebno pozdravljam navijače, koji znaju što je košarka. A momci iz svlačionice su posebna priča, oni nisu moji suigrači, oni su moja braća i tako će uvijek biti. Nakon ovih mjeseci na Gripama shvatio sam zbog čega je ovaj klub velik, drugačiji od ostalih, kazao je Morris na rastanku.

Jamelu hvala za ovo vrijeme na Gripama, za sve što nam je dao. Imao je nesreće ove sezone. Suvišno je govoriti koliko nam znači kao igrač, ali ono što je važnije, sve nas u ekipi i u klubu osvojio je svojom osobnošću, izjavio je trener Splita Vladimir Anzulović.