Policija traži motociklista koji je teško ozlijedio policajca!

0

Vozač motocikla u središtu Splita udario je sinoć policajca dok je obavljao dužnost, zbog čega je policajac prevezen u splitsku bolnicu. Objavljena je fotografija osobe koja se dovodi u vezu s incidentom.

Sve se dogodilo na križanju Tolstojeve i Zagrebačke ulice. Policajac je zaustavljao vozača motocikla koji je vozio u suprotnom smjeru kada ga je namjerno udario i vukao nekoliko metara pa pobjegao. Motocikl je ostavio na mjestu događaja. Suvozačica s motocikla također je pobjegla.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Predmetni motocikl je privremeno oduzet i pohranjen. Policijski službenik zadobio je tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran. U tijeku intenzivno traganje za vozačem motocikla, izvijestila je PUSD.

Policija je naknadno objavila fotografiju muškarca kojeg dovode u svezu s događajem od sinoć kada je u namjernom naletu motocikla teško ozlijeđen policijski službenik.

Pozivamo  građane ukoliko imaju korisne  informacije o osobi s fotografije  da nas o tome obavijeste pozivom na  broj 192, obavijeste  najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr