Može li Šibenik srušiti Cibonu?

0

Posljednju utakmicu četvrtfinala Kupa Krešimir Ćosić na Baldekinu od 20 sati igraju Šibenik i Cibona. Ulaznice su rasprodane pa se očekuje prava košarkaška fešta.

Dobili smo najtežeg protivnika u četvrtfinalu. Šibenik zaslužuje apsolutni respekt, a imat će i gromoglasnu podršku publike. Mi smo umorni, imamo i problema s ozljedama, ali ćemo dati sve od sebe. Pripremit ćemo se da odigramo dobru utakmicu, u svakom slučaju imamo svoje šanse da u takvoj atmosferi odigramo čvrsto, hrabro i da prođemo dalje, rekao je trener Cibone Damir Mulaomerović.

Svi znamo da je Kup specifično natjecanje. Priprema je bila normalna, kao i za sve ostale utakmice, osim što nam je protivnik jedna od dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj. U dobroj su formi, odigrali su sjajnu utakmicu u Poljskoj, ali ponavljam po tko zna koji put – na Baldekinu nikom nije lako s nama. Nadam se da će tako biti i u ovoj utakmici. Naglasio sam igračima, kako smo obrambeno odigrali većinu utakmice u Splitu i utakmicu protiv Zadra, to je putokaz kako mi moramo izgledati. To nije lako ponoviti, ovo nije obrambeni tim, to su sjajni napadači. Ali bez jake obrane mi protiv ovakve Cibone nemamo što puno tražiti, izjavio je trener Šibenika Vladimir Anzulović.