Mrtva trka za gradonačelnika Splita

0

Najnovija anketa agencije Ispos pokazala je  da dva mjeseca uoči lokalnih izbora, najveće povjerenje Splićana uživaju HDZ-ov Andro Krstulović Opara i Željko Kerum.

Za Krstulovića Oparu glasovalo bi 24,3 posto građana, za Keruma 23,2 posto dok je na trećem mjestu čelnica Pametnog Marijana Puljak s 19,4 posto potpore.

Andro Krstulović Opara, komentirajući za RD tijesnu razliku između njega i Keruma, izjavio nam je da je za njega najbolja anketa ono što svakodnevno čuje od građana te da kerum nema šanse protiv njega. kazao je da su on i njegov tim fokusirani na svoj program te da pobjedu očekuje u prvom krugu.

Željko Kerum izjavio nam je da on u stvarnosti stoji mnogo bolje nego što to pokazuju ankete i da će glatko pobijediti. Ističe da je s agencijom Ipsos  u sudskom sporu te da je s obzirom na to prezadovoljan postotkom koji mu daju a da u stvarnosti ima 17 posto razlike u odnosu na Krstulovića Oparu.

Marijana Puljak istaknula je kako je zadovoljna jer joj je podrška građana narasla duplo u odnosu na prošle lokalne izbore, da stalno rastu  te da u drugom krugu imaju šanse za pobjedu.