Na Rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, jedan se spasio skokom u more

0
Foto: CROPIX

Na Splitskoj Rivi poslijepodne su napadnuta  trojica igrača srbijanskog vaterpolskog kluba Crvena zvezda. Jedan se spasio skokom u more ostala dvojica su uspjela pobjeći.Policija traga za petoricom napadača.

Zbog napada na njihove vaterpoliste, VK Crvena zvezda otkazao je utakmicu protiv Mornar Brodospasa koja se trebala igrati u Splitu u 20.30. u sklopu 13. kola Triglav regionalne vaterpolske lige.

Evo što nam je izjavila Željka Radošević iz  splitske policije:

Danas oko 13.40 na Rivi, grupa od pet muških osoba je napala trojicu mlađih muškaraca za koje je utvrđeno da su igraču vaterpolo kluba Crvena zvezda. Jedan od napadnutih je skočio u more. Njemu je od strane policije ponuđen prijevoz u bolnicu i liječnička pomoć koji je zasad odbio. Tragamo za počiniteljima i u ovom trenutku provodimo kriminalističko istraživanje.

Kako se doznaje neslužbeno, četvorica Zvezdinih vaterpolista sjedili su u kafiću na Rivi, kada im je pristupila skupina mladića tražeći da skinu trenerke s klupskim obilježjima, nakon čega su ih počeli naguravati i tući. Jedan napadnuti vaterpolist skočio je u more a  izašao je tek kad je došla policija, druga dvojica su pobjegla.