Na slavlju za Vatrene na Rivi više od 50 tisuća Splićana

0
Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Više od 50.000 navijača iz svih dijelova Dalmacije dočekalo je na splitskoj Rivi petoricu Vatrenih: Ivana Perišića, Ivana Strinića, Antu Rebića, Lovru Kalinića i Filipa Bradarića.

Srebreni reprezentativci stigli su na Zapadnu obalu brodom HRM-a a trenutku kad su se Vatreni popeli na pozornicu cijela je Riva eksplodirala. Srebrni reprezentativci su na bini pjevali navijačke pjesme , a deseci tisuća okupljenih Ivanu Striniću čestitali su rođendan.

Ivan Strinić na pozornici je proslavio 31. rođendan, a cijela Riva čestitala mu je pjesmom ‘Sretan ti rođendan’.

“Ljudi, hvala vam na mjesec i pol dana podrške. Hvala što ste došli u ovolikom broju, jer ovo samo Split može napraviti” – rekao je Strinić

Filip Bradarić kazao je kako je jučerašnji i današnji dan sanjao cijeli život.

“Ljudi, hvala vam svima. Ovo što se događalo zadnjih 50 dana, to je Hrvatska. Ponosan sam da sam danas tu, u svojem gradu, pred svojim ljudima. Ako smo zajedno, možemo ići gore, Hrvatska to zaslužuje”, rekao je  Bradarić,

Ante Rebić s navijačima je zapjevao “Nije u šoldima sve”

“Dovoljno dugo sam živio tu i osjećam se kao Splićanin”, kazao je Rebić i zahvalio svima

Ivan Perišić rekao je kako je ove trenutke sanjao kao dijete te da želi karijeru završiti u Splitu uz naslov prvaka.

Lovre Kalinić : Sve ste vidjeli. Oduševljenje veliko. Srce mi je puno. Znao sam da su najbolji na svitu.”

Spektakularan doček priređen je u Zadru za Luku Modrića, Šimu Vrsaljka, Dominika Livakovića i Danijela Subašića.

Više od 12.000 ljudi dočekalo je u Varaždinu izbornika Zlatka Dalića koji je s hrvatskom reprezentacijom ispisao povijest.

U večernjim satima  Imotski je u zanosu dočekao  Antu Rebića a neočekivano su stigli i   Strinić,Perišić; Kalinić i Bradarić. Na pozornicu su u društvu Miroslava Škore pjevali njegove hitove i navijačke pjesme.

Posebni slavljenik bio je Strinić koji je proslavio 31. Rođendan. Nakon riječi zahvale, Ante Rebić je poveo rođendansku pjesmu za Strinića. Priređerni su i dočeci za Lovrena u Karlovcu, za Vidu u Donjem Miholjcu, Rabac je dočekao Ćorluku a Sesvete Kovačića.