Nada dočekuje Ljubljanju, Dalmacija Rad

0

Ragbijaši Nade u dvoboju Regionalne lige u 16.30 sati na Starom placu dočekuju aktualnog prvaka ovog natjecanje slovensku Ljubljanu.

Čvrsta i odgovorna momčad popularnih ljubljanskih  „Želvi“ oduvijek je bila sportski mamac za izbirljivu  ragbijašku publiku.  Prošle jeseni momčad Ljubljane  u vrlo zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici pobijedilla Nadu u Splitu s 28:22.  Bio je to prvi poraz splitske momčadi na Starom placu od utemeljenja RRC lige,  2007. godine. Prema riječima trenera Nade Mate Borozana momčad  jedva čeka ovaj susret. Svi igrači izuzev Ive Perića (crveni karton protiv Čelika) su zdravi i na raspolaganju. Visoka pobjeda nad Čelikom u prvom kolu unijela je dodatno samopuzdanje mladoj splitskoj momčadi te svi očekuju  kvalitetnu utakmicu i još jedan trijumf.

U isto vrijeme u subotu (16.30) momčad Dalmacije u Makarskoj dočekuje Rad iz Beograda.Nakon pobjede tijekom priprema na trening utakmici s Nadom  momčad  Jakše Lovrete s velikim ambicijama ulazi u ovogodišnje natjecanje. Sve izuzev pobjede Dalmacije bilo bi veliko iznenađenje.