Najveća promocija Hrvatske u svijetu

0
Foto: http://www.croatias-finest.com/

Prvi i jedini hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku, Croatia’s Finest, od subote, 1. listopada, započeo je s prikazivanjem na National Geographic Channel-u za azijsko tržište.

Kroz sljedeće tri godine, s repriznim emitiranjima, više od pola milijarde ljudi u Kini, Japanu, Indiji, Maleziji, Saudijskoj Arabiji, Južnoj Koreji, Bahrainu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima pa čak i dio Afrike moći će upoznati Hrvatsku, njezinu bogatu kulturnu baštinu, prirodne ljepote i vrhunsku gastonomsku ponudu što će, naglasimo, biti najveća promocija Hrvatske i hrvatskih proizvoda u svijetu do sada.

Putopis se trenutno emitira 20 puta tjedno (svaki tjedan po dvije polusatne epizode s više repriznih emitiranja).

Da podsjetimo, Croatia’s Finest prvi je veliki hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku koji se snimao na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U svakoj od epizoda  u trajanju od 30 minuta gospodin Baker kuha na otvorenom i to na najljepšim lokacijama na kojima nitko do sada nije kuhao. Inspiriran autohtonim hrvatskim jelima koje kuša na svakoj lokaciji koju posjećuje- britanski MasterChef u svakoj od epizoda pripravlja vlastite kreacije od svježih hrvatskih namirnica.

Ovaj gastronomski putopis uključuje dvadeset epizoda visoke profesionalne produkcije čiji je cilj prikazati zanimljive lokacije i proizvode, a sve u svrhu privlačenja turista i promocije Lijepe naše u svijetu.