Nakon Australije Hrvatska napada i Ameriku

0

Nakon uvjerljivih 14:4 s Australijom, hrvatski vaterpolisti obranu naslova prvaka svijeta nastavljaju utakmicom protiv SAD-a. Dvoboj 2. kola B skupine Svjetskog prvenstva u korejskom Gwangjuu počinje u 02.50 po našem vremenu.

Utakmicu s Australijom smo odigrali blizu fenomenalnog. Ali arhivirali smo je već u autobusu na povratku u hotel. Okrenuli smo se Amerikancima. Znamo da nam pobjeda osigurava četvrtfinale i izbjegavanje dvoboja s nekim u trokutu Srbija-Crna Gora-Grčka u razigravanju za četvrtfinale. Znamo kvalitetu i snagu naše reprezentacije. Imamo silno zajedništvo i silan motiv da napravimo rezultat koji želimo. Neka oni razmišljaju o nama. Naravno da smo ih analizirali, pripremit ćemo se maksimalno. Budite sigurni da ćemo biti na maksimumu svojih mogućnosti, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Dobro smo pripremljeni. Prilagodili smo se na vremensku razliku. Pokušat ćemo odigrati što bolje kako bismo pobijedili, ostvarili svoj prvi cilj, a to je prvo mjesto u skupini, i mirno čekali četvrtfinale, kazao je Ante Vukičević koji je Australiji zabio 6 golova.