Nakon prometne nesreće, mladić javio obitelji da je dobro, a potom ga usmrtio kombi

0

Korčula je zavijena u crno. Nakon očevida, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila je o okolnostima dvije prometne nesreće koje su se dogodile u nedjelju na Korčuli.

Tijekom ranih jutarnjih sati u nedjelju, 20. ožujka, na državnoj cesti D-118, u blizini mjesta Blato na Korčuli, dogodile su se dvije prometne nesreće.

U prvoj, koja se dogodila oko 1.30 sati, 19-godišnjak se osobnim vozilom splitskih registracijskih oznaka kretao iz pravca Blata prema Vela Luci kada je izgubio nadzor nad vozilom i izletio na sjevernu stranu kolnika gdje se više puta okrenuo i zaustavio u raslinju. Devetnaestrogodišnji vozač je teže je ozlijeđen, kao i 30-godišnjih suputnika iz njegovog vozila, te su svi troje prevezeni u splitsku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju.

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 5.10 sati 22-godišnjak se osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kretao u pravcu Korčule kada je izgubio nadzor nad vozilom uslijed čega je došlo do prometne nesreće s materijalnom štetom. Nakon nekoliko minuta iz smjera Vela Luke naišlo je kombi vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnjak koji je naletio na oštećeno vozilo. Uslijed udara oštećeno vozilo zahvatilo je 22-godišnjaka koji se u tom trenutku nalazio izvan vozila, a koji je od posljedica prometne nesreće, nažalost, smrtno stradao.

Neslužbeno se doznaje da je mladić nazvao svoju obitelj nakon prometne nesreće i kazao im da je dobro, a nedugo zatim je smrtno stradao u udaru kombija. Njegov brat i majka ubrzo su došli na mjesto nesreće i zatetekli tragičan prizor.