Vozilom pokušao pregaziti 74-godišnjaka

0
Foto: zadarska-policija.gov.hr

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom na štetu 74-godišnjaka.

Sumnjiči ga se da je 14. svibnja ove godine oko 10 sati na otoku Ugljanu nakon verbalnog sukoba, a zbog ranije narušenog međusobnog odnosa s oštećenim, na kolniku sjeo u svoj automobil i pokrenuo ga dok se 74-godišnjak nalazio ispred vozila. Uslijed kontakta s vozilom 74-godišnjak je prvo pao na poklopac motora automobila, a nakon toga na kolnik kojom prilikom je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj bolnici, a nakon zaprimljene dojave o događaju policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, izvijestila je Policijska uprava zadarska.