NAPOKON: Poslušajte duet Severine i Gorana Karana

0
Foto: PR

– Pisma ”Sta’ je svit” može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma ‘za zauvik’…, kazala je Severina nakon dovršetka snimanja spota za najavnu pjesmu mjuzikla ‘Naša bila štorija’, autora Nene Ninčevića i Gorana Karana te aranžera Nenada Šiškova.
Karan će u mjuziklu utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka, koji je zaljubljen u ‘ćer diretura Vinka, lijepu Anu. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, sve ča ljubav složi nije grij. ”Sta’ je svit” Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju.

Stajesvit1

– Severina je vrhunsko scensko biće, prekrasna žena i iznad svega uzbudljiv i sjajan suradnik. Snimanje videa je dugotrajan posao koji zahtjeva brojna ponavljanja, tako da emocija često postane žrtva potrage za savršenim kadrom. Međutim, zahvaljujući redatelju Darku Drinovcu, koji ima i energičnost i entuzijazam, Severina i ja smo zaista guštali raditi. Ovo iskustvo je bilo svježe i posebno u svakom trenutku i detalju. Ljubav i odmara – kazao je Karan.

Pjesma ‘Sta je svit’ najavni je singl mjuzikla ‘Naša bila štorija’, a uskoro će se svi glazbeni brojevi iz mjuzikla, njih 16, naći na zajedničkom albumu. U mjuziklu će zaigrati još i Tedi Spalato, Danijela Martinović, Giuliano, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić-Šiškov te Stefan Kokoškov.