Naš Hajduk objavio neslužbenu listu kandidata za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split

0

Na neslužbenoj listi kandidata za Nadzorni odbor Hajduka je 27 imena. Među njima je tek jedan aktualni nadzornik, ali i bivši predsjednik, kao i bivši tehnički direktor RNK-a Split. Trećina kandidata je iz zagrebačkog prstena, petnaestorica su iz Splita i okolice, a po jedan dolazi iz Zadra, Medulina i Beča.

Ukupno 27 prijava za sada je stiglo za izbore za Nadzorni odbor Hajduka čime je nadmašen broj kandidata iz 2015. godine. Ovogodišnji izbori će se održati u dva kruga, 24. studenog te 15. prosinca u kojem ćemo birati između 12 kandidata koji su ostvarili najviše glasova u prvom krugu, objavila je udruga Naš Hajduk, zadužena za provedbu izbora sedmorice nadzornika.

I ovaj odličan odaziv pokazuje veličinu Hajduka. Hvala svim našim članovima koji su “zvali čovika” te onima koji su svoje znanje i iskustvo stavili na raspolaganje klubu. U narednom periodu pred nama je objava službene liste i predstavljanje kandidata. Još bih jednom pozvao članove da se registriraju za elektronsko glasovanje kako bi mogli ostvariti biračko pravo. Registracija je jednostavan i kratak postupak koji se može obaviti na službenim internet stranicama udruge, rekao je tajnik udruge Naš Hajduk Luka Domikulić.

Objavljena brojka, kao i lista kandidata, za sada su neslužbeni, jer su mogući i novi kandidati, kao i odbijanje već pristiglih prijava ako ne budu u skladu s uvjetima natječaja. Zbog objektivne mogućnosti da prijava koja je u predviđenom roku poslana poštom još nije stigla na adresu udruge moguće je povećanje broja kandidata. Ako pak povjerenstvo za provedbu natječaja ustanovi da netko od do sada prijavljenih ne ispunjava natječajem potrebne uvjete, moguće je i smanjenje. Konačna, službena lista kandidata za izbore za Nadzorni odbor Hajduka bit će poznata najranije 1. studenog, nakon što se obave sve potrebne provjere.

Još jednom pozivamo sve članove da se registriraju za elektronsko glasovanje, što je moguće učiniti na www.nashajduk.hr, poručuju iz udruge Naš Hajduk.

Neslužbena lista kandidata:

1. Alajbeg Denis, Zaprešić
2. Armanda Ante, Split
3. Brbić Marin, Tučepi
4. Burmaz Denis, Zagreb
5. Delić Miroslav, Solin
6. Erceg Marko, Split
7. Hartl Nino, Beč
8. Ivanić Dražen, Zagreb
9. Jakus Zoran, Split
10. Jukić Mate, Zagreb
11. Kovačević Željko, Stobreč
12. Krolo Krešimir, Medulin
13. Kuzmanić Antonio, Split
14. Laušić Tin, Zagreb
15. Listeš Srećko, Split
16. Luetić Stjepan, Split
17. Macanović Marlon, Split
18. Malenica Duje, Zagreb
19. Maletić Miroslav, Zagreb
20. Martinić Nino, Split
21. Meštrović Mario, Split
22. Močić Ivica, Kaštel Gomilica
23. Munjiza Dragan, Zagreb
24. Paladin Marijo, Split
25. Popović Sergije, Zadar
26. Sumić Stipe, Zagreb
27. Živković Davor, Split