Nastavak sjednice Nadzornog odbora Hajduka

0
Foto: hajduk.hr

Poslijepodne će se na Poljudu nastaviti sjednica Nadzornog odbora Hajduka.

Sjednica, koja je bila prekinuta prije dva tjedna, nastavlja se danas u 14 sati, a na njoj će se dovršiti rasprava o financijskom izvješću i završetku nogometne sezone.

No, očekuje se i izglasavanje povjerenja predsjedniku Marinu Brbiću, a mogućnost svog odlaska najavio je predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković. Također, raspravljat će se i o sudbini sportskog direktora Gorana Vučevića, koji je svoj mandat stavio na raspolaganje.

Prethodno će u 12:30 u Banovini gradonačelnik Ivo Baldasar primiti članove Nadzornog odbora, Marina Brbića, predsjednika skupštine Vinka Radovanija, predstavnike Udruge naš Hajduk te predstavnike Torcide.

Povodom sastanka u Uredu gradonačelnika, Udruga Naš Hajduk uputila je priopćenje u kojem navodi da su obavili razgovore s članovima Nadzornog odbora Hajduka te predstavnikom tvrtke Tommy. Još su jednom članove Nadzornog odbora pozvali da sve rasprave vode i odluke na sjednicama donose u skladu sa Zakonom, statutom kluba te demokratskim načelima, a javnim istupima i ponašanjem budu dostojni kluba kojeg predstavljaju s posebnom pažnjom da se ne šteti ugledu Hajduka i njegovih članova.