Nastavlja se projekt otkupa dionica “Za sva vrimena”

0

Nakon uspješnog početka na Barutani prošle nedjelje, aktivnosti po splitskim kvartovima nastavljaju se i ovoga vikenda. Već u petak na redu su Bol i Visoka, a u subotu Brda, Skalice i Bačvice.

‘Sve akcije na terenu ujedno su i prilika da se navijači priključe projektu otkupa dionica „Za sva vrimena!“, preuzmu prigodne zahvalnice na licu mjesta i osiguraju svoje ime u tematskom parku’, objasnio je voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić. Dodao je kako se osim na terenskim akcijama u Splitu u projekt kroz samo par jednostavnih koraka može uključiti i putem interneta na njihovim mrežnim stranicama, ali i na svim akcijama koje organiziraju Društva prijatelja Hajduka.

Osim Splita, ovaj vikend će značiti i porast članova u mnogim gradovima u Hrvatskoj i šire, a ovakve događaje mnogi članovi koriste i kako bi se mjesečnim donacijama priključili projektu otkupa.

‘U subotu će sve mobilne jedinice Odjela biti na terenu, ali i veliki broj volontera na brojnim akcijama u cijeloj Hrvatskoj, ali i inozemstvu. Već smo blizu brojci od 18 tisuća članova, ranije nego prošle godine i to je rezultat koji nas veseli, a sljedeći period zasigurno će donijeti i nove rekorde i više sudionika u akciji „Za sva vrimena!’, rekao je Tomislav Babić, voditelj Odjela za članstvo.