Nastavlja se Triglav liga: Jug dočekuje Partizan

0
Foto: Radio Dalmacija

Osmim kolom nastavlja se Triglav regionalna vaterpolska liga. U 19 sati će u Dubrovniku igrati Jug Croatia osiguranje-Partizan, a u Herceg Novom Jadran Carine i Mornar. U 19.45 će se u Splitu sastati Jadran i Budva, u 20.15 u Budvi Primorac i POŠK, a u 20.45 u Zagrebu Mladost i Primorje.

Pauza nam je dobro došla da se malo obnovimo. U prvom redu tjelesno, ali i taktički, jer nakon što smo prije Božića završili s utakmicama ostalo je dosta stvari za popraviti. Bila nam je na pripremama reprezentacija Gruzije, tu smo pokušali uhvatiti formu. Utakmicu s Partizanom ćemo shvatiti ozbiljno iako nam je ona u principu priprema za subotnji dvoboj Lige prvaka s mađarskim OSC-om. Doba je viroze i gripe, imamo dosta problema s bolestima, ali se nadam da ćemo se za utakmicu kompletirati i biti što bolji na početku ovog dijela sezone, rekao je za Radio Dalmaciju trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak.

Jug CO je prije dva mjeseca u Gružu u Ligi prvaka nadigrao Partizan s visokih 16:5.

To je bila jedna od boljih, možda i najbolja naša utakmica ove sezone. Oni su mlada, uvijek vrlo dobra momčad, ali kvaliteta je sigurno na našoj strani. U regionalnoj Triglav ligi sad imamo pet bodova prednosti pred pratnjom pa imamo luksuz da u te utakmice ulazimo s mišlju o Ligi prvaka gdje smo malo zaostali s bodovima i moramo hvatati priključak kako bismo došli do Final Eighta, dodao je Kobešćak.