Nižetić i Giuliano podržali projekt “Ili jesmo ili nismo”!

0
Foto: Radio Dalmacija

Nakon Olivera Dragojevića, Gibonnia i Marjana Bana u projekt “Ili jesmo ili nismo” donacijom od 1911 kuna uključila su se još dvojca splitskih pjevača, Alen Nižetić i Giuliano.

“Hajduk je jedan i najveći i velika mi je čast biti dio povijesti. Svi moramo pomoći voljenom klubu, to je jedino ispravno. Imao sam namjeru darovati ime na dresu mom pokojnom prijatelju Vinku Coci, koji je po meni zaslužniji nego ja za neke stvari, ali na žalost se to ne može, pa će na dresu biti ime jednog djeteta” izjavio je Alen Nižetić.

Hajduk je uvijek bio narodni klub, a puno lijepih stvari se događa u svijetu u klubovima koji su u vlasništvu navijača. Mislim da će ovo biti super stvar za Hajduk. Često idem na utakmice i kada je Hajduk u pitanju vidio sam i boljih i lošijih dana. Sjećam se 1994. godine i četvrtfinala Lige prvaka, ali isto tako pamtim i borbu za ostanak. Trenutno smo treći i s obzirom igrački kadar mislim da je to dobro”, kazao je Giuliano.

Iznos od 1911 kn možete donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u u kućici Našeg Hajduka na Rivi te u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu, općom uplatnicom, ali i putem već web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu. Ovaj prvi projekt traje do srijede 30.11.2016. do ponoć.