Nogometaši Splita otputovali na pripreme u Tursku

0
Foto: RNK Split

Nogometaši Splita krenuli su na završni dio priprema u Tursku gdje će provesti idućih 12 dana i pri tom odigrati četiri pripremne utakmice.

Trener Vjekoslav Lokica na put je poveo 21 igrača i tri vratara, uz jedanaest članova stručnog stožera i pomoćnog osoblja. Crveni će večeras prenoćiti u Sarajevu, a u nedjelju u 13 sati poletjet će preko Istanbula do Antalyje. I ove godine Split je smješten u svojoj tradicionalnoj bazi – hotelu Papillon Ayscha u Beleku.

Prva utakmica na rasporedu je utorak kada će protivnik Crvenih biti Tom iz Tomska. Nakon toga momčad Vjekoslava Lokice će odmjeriti snage s Dinamom iz Minska, Zarijom Balti, te Kairatom.

Drago nam je što smo i ove godine uspjeli našoj prvoj momčadi osigurati boravak u Turskoj. Malo klubova u Hrvatskoj može sebi priuštiti ovakve pripreme, a RNK Split praktički neće potrošiti niti jednu kunu budući da smo put i boravak u Antalyji ostvarili kroz kompenzaciju. U ovom trenutku veoma je važno da se ekipa što bolje pripremi za nastavak prvenstva, a vrhunske uvjete i kvalitetne suparnike možemo dobiti samo na ovaj način. Vjerujem da imamo dobru momčad, odličan stručni stožer i nadam se da ćemo to pokazati u nastavku prvenstva. Zadovoljni smo igračkim kadrom, još nam samo nedostaje jedan stoper, što ćemo nastojati riješti u što kraćem roku, kazao nam je predsjednik kluba Slaven Žužul uoči polaska na put.

Popis igrača: Tomislav Duka, Luka Kukić, Josip Bender, Frane Maglica, Mateo Baturina, Josip Jurendić, Amer Dupovac, Božo Mikulić, Domagoj Boljat, Ivan Anton Vasilj, Alem Merajić, Luka Grubišić, Miloš Vidović, Kristijan Jakić, Josip Vuković, Luka Kapetanović, Marko Pavlovski, Ivan Jukić, Jan Marcijuš, Marin Roglić, Ivan Tomičić, Ivan Pešić, Sandro Ugrina, Ivan Jovanović.