Nova sezona u Klubu Zona: Otvaranje izložbe „Naše malo misto“

0
Foto: PR; Klub Zona

Otvaranje izložbe „Naše malo misto“ održat će se u utorak, 7. rujna, u 19 sati u Klubu Zona. Tajana Tomić i Helena Ivančić su drvo, kamen, naplavine, školjke i druge zanimljive materijale pretvorile u male, tople, splitske, prijateljske, obiteljske i zaljubljene priče koje će se na Šperunu moći pogledati do sredine rujna.

Helena je završila Školu likovnih umjetnosti u Splitu i više od 15 godina bavi se likovnim stvaralaštvom. Već nekoliko godina surađuje sa Tajanom koja se također bavi izradom rukotvorina od različitih materijala koje najčešće nalaze u prirodi. Ovom izložbom započet će i nova sezona događanja u Klubu Zona u kojoj će se uz izložbe održavati i nastupi, edukacije, predavanja i tematska druženja, najavljuje voditelj Kluba Zona Goran Biličić.

U rujnu će se na Šperunu održati još i Večeri modernih društvenih igara, Radionica izrade metalnog nakita, Graffiti street art radionica, Književna čajanka, izložba Dine Mlinac u ciklusu izložbi autora mlađe generacije te nagradni turnir na prvom Šahovskom popodnevu. Više informacija i najava dostupno je na klubzona.net.