Novi single kultnih Stonesa

0
Foto: Radio Dalmacija

Kultni Stonesi predstavljaju nam novi singl – pjesmu „Living In A Ghost Town“, koju su isprva na iznenađenje mnogih fanova kratko najavili putem svojih društvenih mreža, a zatim svega nekoliko minuta kasnije i premijerno predstavili u Beats 1 showu Zanea Lowea na Apple Music-u. Nakon svjetske premijere, pjesma je dostupna putem svih digitalnih glazbenih platformi – u Hrvatskoj putem Apple Musica, Deezera, Google Playa i YouTube.

„Bili smo u studiju prije ove čitave situacije s pandemijom koronavirusa i snimali neke nove materijale. Jedna pjesma nam se svima počela posebno isticati u ovom periodu u kojem sada živimo i pronašli smo način kako je dovršiti dok smo u izolaciji. I to je upravo „Living In A Ghost Town“ te se nadam da će vam se svidjeti“ kratko je otkrio Mick Jagger, koji zajedno s Keithom Richardsom autorski potpisuje ovu novu pjesmu.

Detalje otkriva i Richards:

„Pjesmu smo snimili prije više od godinu dana u Los Angelesu, kao dio novog albuma. A zatim je krenulo sve ovo te smo Mick i ja zaključili da je trebamo čim prije dovršiti. I sad je vani. Čuvajte se!“

Objavu novog singla prati i videospot, dostupan putem bendovog službenog YouTube kanala.