Novo vrijeme Apfel čeka Futsal Dinamo

0
Foto: facebook

Nakon zimske pauze, nastavlja se Hrvatska malonogometna liga. Derbi 12. kola je u 19 sati u Makarskoj, Novo vrijeme Apfel-Futsal Dinamo.

Moram iskreno kazati da smo spremni. Dobro smo odradili pripreme. Imali smo, doduše, malih problema protekli tjedan s obzirom da su nam Osredkar i Hozjan bili s reprezentacijom Slovenije u Poljskoj (i osvojili Turnir 4 nacije ispred Finske, Poljske i BiH, op.a.). Bajrušović i Kazazić su imali manjih problema s ozljedama, ali svi su tu, spremni za veliki derbi. Imamo i pojačanje, Brazilca Dudua, koji je stigao odmah na početku priprema. Za sada se dobro uklopio i nadamo se da će se pokazati kao pravo pojačanje, izjavio je za Radio Dalmaciju trener Makarana Teo Strunje.

Novo vrijeme Apfel je na 4. mjestu na polovici regularne sezone, bod iza Split Tommya i Futsal Dinama, a pet bodova iza branitelja naslova Nacionala.

Svi znamo da je Dinamo u top tri hrvatske ekipe. Imaju četiri naša reprezentativca, jednog engleskog, jednog makedonskog i nekoliko bivših hrvatskih reprezentativaca, Đulvata, Penavu i Capara. To je top ekipa u hrvatskim okvirima. Najveća kvaliteta im je uigranost, već su dugo zajedno. Ali igramo u Makarskoj, ja se nadam da će dvorana biti puna i u Makarskoj nitko nije favorit protiv Novog vremena, zaključio je Strunje.

U petak još igraju Albona Potpićan-Split Tommy, Osijek Kelme-Uspinjača i Nacional-Brod, u subotu Alumnus-Vrgorac, dok je dvoboj Solin-Square odgođen na zahtjev Solina zbog nedovoljnog broja raspoloživih igrača. Već za tjedan dana igrat će se novi derbi, u 13. kolu će se na Gripama sastati Split Tommy i Novo vrijeme Apfel.