Novogodišnja čestitka splitskog gradonačelnika i župana

0

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara  i splitsko -dalmatinski župan Blaženko Boban  čestitali su građanima Novu godinu.

Svim Splićankama i Splićanima, svim dobrim ljudima koji vole naš grad, želim svako dobro, u idućoj 2019. godini, puno zdravlja, sriće i veselja. Bog vas blagoslovio!- poručio je gradonačelnik Krstulović Opara.

Svim građanima Splitsko-dalmatinske županije prije svega neka je mirna novogodišnja noć. Neka vam 2019. godina ispuni sva neispunjena očekivanja. To vam od srca želim  u svoje osobno ime i u ime svih djelatnika  Splitsko-dalmatinske županije.- rekao je župan Boban.

Gradonačelnik Krstulović Opara i župan Boban posjetili na  Silvestrovo dežurne službe: Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita, Državnu upravu za zaštitu i spašavanje,  Zavod za hitnu medicinu  te operativno komunikacijski centar Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Gradonačelnik Krstulović Opara pozvao je građane a posebno maloljetnike i djecu da se u novogodišnjoj noći suzdrže od bavljenja pirotehnikom, a ako već moraju, da to rade u nazočnosti odraslih.

  Župan Boban je apelirao na građane da slave i dočekaju 2019. ali da nikome ne prave štetu a posebno ne svojoj zajednici. Izjavio je da su sve dežurne službe spremne za Novogodišnju noć a do  njihovog posjeta oko 21 sat  još nisu imali intervencija. Iz iskustva hitnih službi, kritično je vrijeme od 22.30 do 01 sat i to ponajprije zbog   pirotehnike- istaknuo je Boban.