Novosti u DFSK svijetu – DFSK Eco City 31 predstavlja novitet u gradskoj dostavi

0

Zagreb, travanj, 2023.: Teretno električno vozilo DFSK EC31 dostupno salonima Auto Hrvatske.

Uz izdašni teretni prostor duljine 2900 mm i nosivost od čak 1205 kg, model EC31 opremljen je identičnom baterijom kao i model DFSK EC35. LFP baterija kapaciteta 38,7 kWh jamči izniman doseg do 268 km (ovisno o uvjetima i načinu vožnje). Okretan i mobilan, EC31 vrlo lako će ispuniti sve zadatke. Njegove kompaktne dimenzije idealne su za gradske ulice, dostave po otocima, turističkim naseljima i sl. Vozački komfor dodatno je naglašen serijskim klima uređajem i infotainment sustavom 10 inča sa kamerom za vožnju unatrag. Također, model EC31 pogodan je za razne preinake sukladno zahtjevima kupca (kiper, zatvoreni sanduk…).


Uz model EC 31 u ponudi je i model već poznat domaćim kupcima – furgon EC 35. Gradsko dostavno vozilo sa zatvorenim teretnim prostorom – furgon dolazi „osvježen“ za tržište HR. Sukladno zahtjevima kupaca brzina ovog gradskog dostavnjaka povećana je sa 80 km/h na 100 km/h, čime se dodatno povećava mobilnost. WLTP doseg je između 163 do 227 km, ovisno o uvjetima upotrebe. Tu su lijeva i desna klizna vrata a CCS (brzo) punjenje za samo 45 minuta osigurava da brzo možete nastaviti vaše putovanje i dostavu. Baterija je od ranije poznata – sastava litij željezo fosfat (LFP) koja je jedinstvena u klasi i dodatno pridonosi boljem i optimiziranom radu prilikom većih opterećenja. Nosivost vozila je 1015 kg. Također, prilagođen je ADAS sustav koji pazi na sigurnost pješaka prilikom manipulacije vozilom u gradskim uvjetima dostave i nižim brzinama do 30 km/h. Bogata serijska oprema, koja uključuje klima uređaj, multimedijski uređaj s bluetooth sustavom, kameru za vožnju unatrag i centralno zaključavanje svih vrata, učinit će dostavu jednostavnom i praktičnom. Model je dostupan i u varijanti sa 2 reda sjedala.

Vozila možete razgledati u salonima Auto Hrvatske u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru i Splitu, Više informacija potražite u ovlaštenom DFSK prodajno-servisnom centru u Zagrebu na adresi Radnička cesta 182 ili na besplatan info telefon 0800 1952.

Slijedom plana širenja programa osobnih vozila tvrtka Auto Hrvatska Automobili ostvarila je suradnju s uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala uvoznik DFSK električnih komercijalnih vozila i Seres osobnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od jedne tone. Razvojem poslovanja, prije deset godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u šezdeset zemalja na svijetu. DFSK i Seres su prisutni u Europi od 2008. s predstavništvima u Njemačkoj, ltaliji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021. tvrtke se priključuju globalnom trendu elektrifikacije modela te su uspješno provele postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5 te komercijalna vozila EC 31 i EC35. Kao dio poslovanja s kineskim proizvođačem DFSK i Seres na hrvatskom tržištu dostupni su električni SUV model Seres 3 te komercijalna vozila DFSK EC 35 i DFSK EC 31. Uz prodaju vozila Auto Hrvatska je osigurala i servisni centar na lokaciji Radnička cesta 182. u Zagrebu koji je ovlašten za pružanje servisnih usluga održavanja DFSK i Seres vozila.