Od sutra prodaja ulaznica za utakmicu Šibenik-Istra 1961

0
Foto: hns.cff.hr

Od sutra kreće prodaja ulaznica za utakmicu 25. kola HT Prve lige u kojoj Šibenik u nedjelju 27. veljače s početkom u 15 sati igra protiv Istre 1961 na stadionu Šubićevac.

Ova utakmica ima i posebnu notu, naime utakmica će biti u potpunosti u znaku Dražena Govića – bivšeg igrača i legende Kluba koji je tragično stradao proteklog tjedna. Domaća publika, Funcuti i svi akteri utakmice zajedno će odati  počast našem Draženu! UNO DI NOI, #DG20

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 8. siječnja 2022. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, prisutnost nogometnim utakmicama moguća je uz obvezno predočenje EU digitalne COVID potvrde. Sukladno točki IV. najnovijih epidemioloških mjera, na natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine.

U skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, za prisustvo nogometnim utakmicama obvezno je predočenje EU digitalne COVID potvrde koju možete dobiti na osnovu testiranja, preboljenja ili cijepljenja.

* Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna COVID potvrda.*