Od utorka na Poljudu prodaja ulaznica za finale Kupa

0
Foto: Robert Matić

U Vinkovcima će se u srijedu 23. svibnja s početkom u 19 sati igrati finale Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se u najvećem derbiju hrvatskog sporta sastaju Dinamo i Hajduk. 

HNK Hajduk će u ponedjeljak 14. svibnja dobiti svoj kontigent ulaznica, koje će se od utorka prodavati na Poljudu. Pravo prvokupa imat će pretplatnici HNK Hajduk za sezonu 2017/18 zbog toga što nisu iskoristili mogućnost uključenu u cijenu pretplate, a odnosi se na domaće utakmice Kluba u okviru Hrvatskog nogometnog kupa. Naime, kao što je poznato, Hajduk je u svim ovosezonskim utakmicama bio gost.

Prema uputi organizatora jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice, a u slučaju ulaznica koje se prodaju na Poljudu pretplatnik može kupiti drugu ulaznicu isključivo za osobu koja također posjeduje godišnju ulaznicu za aktualnu sezonu, objavio je Hajduk na svojoj službenoj stranici.

Radi se o personaliziranoj prodaji ulaznica što znači da se za svakog kupca vode detaljni zapisi o prodaji, tj. ulaznice se prodaju isključivo uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice. Pretplatnik koji će u utorak kupovati ulaznicu na Poljudu trebat će, osim osobne iskaznice ili putovnice te pretplatničke iskaznice, imati i dokument na kojemu je osobni identifikacijski broj – OIB (u slučaju da nije na osobnoj iskaznici ili putovnici). Sve isto vrijedi eventualno i za drugu osobu za koju se kupuje ulaznica.

Pretplatnici će ovu mogućnost moći iskoristiti do završetka prodaje, a najkasnije do četvrtka 16. svibnja u 14 sati. U slučaju da sve ulaznice ne budu rasprodane, bit će puštene u slobodnu prodaju samo za članove Kluba.

Ulaznice će se početkom tjedna prodavati i u Vinkovcima u organizaciji HNK Cibalije. Mogu ih kupiti i osobe koje nisu pretplatnici HNK Hajduk, ali također uz predočenje prije navedenih osobnih dokumenata.

Dodatne informacije Hajduk će objaviti tijekom ponedjeljka kada na Poljud stignu ulaznice.