Odbojkaši Ribole Kaštela bez finala

0
Foto: Ribola Kaštela/PR

Odbojkaši Ribole Kaštela nisu izborili plasman u finale prvenstva Hrvatske. U majstorici polufinala ih je s 3:1 u Kaštel Starom svladala Mursa Osijek.

 

Po setovima je bilo 32:30, 22:25, 25:17 i 25:17 za Osječane koji će već u četvrtak u Zagrebu igrati protiv Mladosti prvu od mogućih pet utakmica finala.

 

-„Apsolutno zaslužena pobjeda Murse, mislim da su u zadnje dvije utakmice bili bolja ekipa od nas. Pokazao se presudan prvi set, da smo ga mi dobili možda bi s puno više poleta i energije ušli u drugi. Međutim ništa nije slučajno, oni su jednostavno zadnje dvije utakmice serverski i primački puno bolje od nas izgledali na terenu i puno smo teže dolazili do poena, tako da, nema se šta reći. Mislim da ovoj mladoj ekipi fali još godina, dvije pravog rada i da onda može napraviti taj iskorak za sami vrh.
Mi ćemo sada dobro odmoriti i napraviti dobar plan za sljedeću sezonu.
Isto tako čestitam mojoj ekipi na sjajnoj sezoni. Ovisno o tome tko će biti prvak Hrvatske, naše šanse su još uvijek otvorene da budemo viceprvaci što je stvarno velika stvar, tako da čekamo rasplet finala.
Možemo reći da je sezona dobra, imamo najmlađu ekipu, koja je pokazala značajan napredak, i uvjeren sam kako ćemo se dogodine još bolje posložiti”- rekao je glavni trener Ribole Kaštela  Ivan Rančić.