Odlična zabava u Fun Parku Biograd nastavlja se i u rujnu!

0

Napunite baterije prije jeseni i nove školske godine u Fun Parku Biograd. Početkom rujna čeka vas poseban program i piratske avanture.Iako školske klupe zovu, zabava u Fun Parku Biograd još je u punom pogonu. Iskoristite posljednje tople dane, krenite u rujanske pustolovine Fun Parka Biograd i prije školskih klupa ludo se zabavite. Pozdrav školi poseban je party za sve školarce, obitelji i sve one koji još prvog vikenda u rujnu žele okusiti dobru zabavu.  U Fun Parku Biograd i dalje punom parom rade tematski pogoni Divljeg Zapada, Svemira, Piratskih mora i Jurskog parka.

Okušajte se u natjecanjima, zaplešite u pjena partiju, a na kraju zaigrajte popularnu  tombolu i tko zna možda prije školskih klupa uz dobru zabavu ponesete kući još i poneku nagradu. Program počinje već od 16 sati i savjetujemo vam isprobate sve atrakcije i uključite se u super zabavna natjecanja:

16.00 sati – pjena party
17.00 sati – natjecanje u jahanju mehaničkog bika
18.00 sati – obaranje ruke
19.30 sati – tombola

Ako želite još pokoju zabavnu uspomenu ponijeti iz Fun Parka Biograd zavirite u Škrinju s blagom.  U ovoj trgovini pronaći ćete hi-tech igračke, didaktičke igračke, magnetiće, cool ruksake kao i “uradi sam” komplete za djecu, plišance, šalice, društvene  igre, suvenire, koji će vam ostati kao trajno sjećanje na pustolovine u Fun Parku Biograd! Iskoristite još priliku da i u rujnu posjetite ovaj centar dobre zabave i vjerujte nećete zažaliti. Početak rujanske sezone uz obilje smijeha i zabavnih natjecanja donosi i povoljnije pakete ulaznica. Zato skupite ekipu i produžite ljetnu zabavu u najvećem tematskom parku u regiji!