Oliver & Gibonni: Pogledajte novu verziju spota „Sreća“

0

Oliver & Gibonni predstavljaju novu verziju videospota aktualnog singla, dueta „Sreća“.

Prema originalnoj Gibonnijevoj ideji, Matko Petrić režirao je iznimno zanimljiv lutkarski spot, koji se poigrava s vječnom temom ljubavi te njezinog ponekad zapanjujućeg djelovanja. Što ako je biti zaljubljen samo beskonačna petlja s koje se nikad ne možemo izvući i biti sretni? Kako je to uprizorio Matko Petrić, vjerujemo da ćete istražiti, a možda će se mnogi i prepoznati u ulazi jednog od lutaka. Za izradu lutaka je zaslužan Dalibor Popović, a njima je upravljala Dijana Gerić.

Zajednički album Olivera i Gibonnija Familija (Aquarius Records) je objavljen u travnju, u svega dva mjeseca ostvario je dijamantnu nakladu, nakon čega su uslijedili spektakularni koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i  tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni.

Singlovi “Onako, od oka”, “Sreća” i “Gdje to piše” mjesecima ne silaze sa samih vrhova TOP lista, a legendarni splitski dvojac turneju nastavlja nastupima u Splitu (Spaladium Arena, 7.10.), Varaždinu (Arena Varaždin, 29.10.) i Osijeku (Dvorana Gradski vrt, 5.11.).

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.