Otkriven manijak sa Spinuta

0

Splitska je policija prekršajno prijavila 35-godišnjeg muškarca osumnjičenog za napade na četiri ženske osobe. Napadi su se dogodili na području Spinuta i Skalica.

S obzirom na iskazni interes javnosti obavještavamo vas  da su  policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili  kriminalističko istraživanje nad  35-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Sumnja se da je u  Splitu u  studenom 2016. godine, te 17.siječnja 2017. na području gradskih četvrti Spinuta i Skalica u Splitu  počinio  prekršaj na štetu četiri ženske osobe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  uz optužni prijedlog iz čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira  doveden je u Prekršajni sud.

U odnosu na  događaj od 13. siječnja 2017. godine, daljnje kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćila je splitska policija.

Tri mlade djevojke, u dobi od 17, 22 i 28 godina, napadnute su na području Spinuta u tri odvojena incidenta u noći s 27. na 28. studenog 2016. u razmaku od samo sat vremena. U utorak 17. siječnja napadnuta je 43-godišnja žena.