Otvara se potpuno renovirani Tommy hipermarket u Solinu!

0

U četvrtak 06. prosinca 2018. ponovno se otvara potpuno renovirani Tommy hipermarket u Solinu, Matoševa 29.Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, u kojem razdoblju je taj hipermarket postao sinonim za ugodnu i povoljnu kupovinu na širem području grada Splita pa i Splitsko-dalmatinske županije, odlučili smo se za potpunu obnovu interijera i eksterijera i uvođenje modernije tehnologije poslovanja.

Hipermarket Tommy Solin suvremeno je i funkcionalno opremljen te redizajniran, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, bolji i kvalitetniji nego do sada.
Površina korisnog prostora premašuje 2.000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, od kojih je sada značaj dio i natkriven. Ponuda, koju standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, će biti još bolja i raznovrsnija uz uobičajeno povoljne cijene. Posebnu pozornost pridajemo odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i delikatese, čemu treba pridodati i pekarnicu „Bobis“ sa dnevno svježom ponudom pekarsko-slastičarskih proizvoda i ugostiteljskim uslugama.


Kupci mogu koristiti i 4 „express“ blagajne, koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora.
U hipermarketu Tommy Solin biti će moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a objekt je priključen i na plinsku mrežu kako bi koristili plin kao ekološki prihvatljivi energent.  Ulaganjem u ovakve suvremene tehnologije Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Prilikom otvaranja pripremili smo za kupce niz prigodnih atraktivnih promotivnih aktivnosti, uz nekoliko događanja na sam dan otvaranja koji se poklapa s blagdanom Sv. Nikole, pa je i glazbeno-zabavni program uglavnom prilagođen najmlađima. Ovom će prigodom nastupiti i dječji izvođači „Zvjezdice“, a program će voditi popularni Ćubi. Za posjetitelje smo pripremili i kulinarski show u izvedbi „Chef club Croatia“, koji će se odvijati na dan otvaranja ali i dan nakon, kada će se održati i dugo očekivano izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri „Izaberi pravi smjer“.